Loading...

Integrationer

We work with others to give you a better overview of your business
Home / Integrationer

E-conomic

e-conomic er et komplet regnskabsprogram med alle de funktioner, du skal bruge for at holde styr på din forretning. Programmet er nemt og intuitivt at arbejde i, og alting foregår online, så du kan bogføre hvor som helst og når som helst.

Infor - M3

Infor er den tredjestørste udbyder af forretningssoftware (ERP) og serviceydelser. De hjælper mere end 70.000 kunder i 194 lande med at styrke deres forretning, øge deres vækst og hurtigt få gjort tilpasninger og ændringer i deres organisation.

Microsoft

Microsoft arbejder fokuseret på at sætte deres kunder i stand til at drive deres digitale transformationsrejse ved hjælp af innovativ teknologi. ViKING Commerce integrerer med Microsoft Dynamics AX, NAV og C5.

ASPECT4

ASPECT4 er et moderne, effektivt og gennemprøvet ERP-system, som sætter de forretningsmæssige processer i fokus. ASPECT4 indeholder funktioner og faciliteter, som gør virksomheder i stand til at frigøre ressourcer til kommercielle og forretningsmæssige aktiviteter.

SAP

SAP er førende på markedet for virksomhedssoftware og hjælper organisationer med at bekæmpe de ødelæggende kompleksitetsvirkninger, skabe nye muligheder for innovation og vækst, og være på forkant med konkurrenterne.

Schilling

Schilling er en førende leverandør af højt specialiseret software og forlagsviden til forlagsindustrien. Schillingsystemet udvikles, markedsføres, implementeres og supporteres fra deres hovedkontor i København.

Unistar

Unistar er Bording Datas egenudviklede ERP-system.

CashGuard

CashGuard håndterer dine kontanter, så du kan udvikle din forretning. Med mere end 25.000 CashGuard-systemer, som opererer rundt omkring i verden, er det de førende cash management-løsninger til detailhandlen.

iCash Wincor og Cineo

Wincor Nixdorf er en af verdens førende leverandører af IT-løsninger- og services til detailhandlen.

SafePay er Gunnebo

SafePay er Gunnebos lukkede kontanthåndteringsløsning – en sikker måde at håndtere kontanter på og effektivt eliminere kassedifferencer.

Zebra

Zebra samarbejder med virksomheder for at give kunderne løsninger, der giver dem mulighed for at se, hvad der sker i deres virksomhed i realtid, så de kan træffe bedre og hurtigere beslutninger.

Ingenico

Ingenico Group leverer smarte, betroede og sikre løsninger, som forstærker handel på tværs af alle kanaler: in-store, online og på mobilen.

Wincor Nixdorf

Wincor Nixdorf er en af verdens førende leverandører af IT-løsninger- og services til detailhandlen.

Toshiba

Toshiba hjælper detailhandlere med at tilpasse deres strategier, butikker og teknologi til en mere kundefokuseret købsoplevelse.

NCR

NCR sørger for hverdagens transaktioner, der gør dit liv lettere og skaber ekstraordinære oplevelser, så dine kunder kommer tilbage.

Fujitsu

Fujitsu er Japans førende ICT (Information and Communication Technology) virksomhed og tilbyder en komplet portefølje af teknologiprodukter, løsninger og services.

Delfi

Delfi Technologies er en global løsningsleverandør, som har specialiseret sig i softwareløsninger inden for elektroniske hyldeforkanter, håndterminaler, kasseløsninger (POS) og printløsninger.

Verifone

Verifone Denmark A/S er Danmarks største leverandør af betalingsløsninger til landets butikker og kæder. Deres løsninger omfatter bl.a. fritstående betalingsterminaler, integrerede betalingsterminaler og mobile terminaler.

Nets

Nets går forrest, når det handler om enkle, sikre og innovative betalinger. Nets arbejder for at gøre livet nemmere for virksomheder, myndigheder, butikker og borgere.

MobilePay

MobilePay bliver mere og mere udbredt som betalingsløsning og kan bruges i tusindvis af butikker, supermarkeder og restauranter samt i andre apps, til handel på nettet og til velgørende indsamlinger.

Billmate

Billmate tilbyder betalingsløsninger til e-handlen, der er utrolig nem at integrere og administrere. De tilbyder de mest almindelige betalingsmetoder, som er med til at gøre kundeoplevelsen i din butik professionel og seriøs.

Blackhawk gavekort

Blackhawk Network udvikler nye måder at give, modtage og bruge gavekort, digitale betalinger og loyalitetspoint rundt om i verden. Ved at skabe givende oplevelser, hjælper de deres kunder med at opbygge engagement, loyalitet, produktivitet og salg.

TOMRA - Flaskeautomater

TOMRA’s portefølje af returautomater har en bred vifte af løsninger, som er egnet til forskellige typer markeder og anvendelser – fra den mindste købmandsbutik til det største supermarked.

Pricer - Elektroniske hyldeforkanter

Med mere end 140 millioner elektroniske hyldeforkanter solgt i 15.000 butikker over hele verden, er Pricer førende i avancerede digitale hyldeløsninger til detailhandlere. Pricer forbedrer butikkens resultater og kundeoplevelser.

Milestone - Videoovervågning

Milestone Systems tilbyder en lang række produkter til videoovervågning. Deres produkter er baseret på en åben platform, så de kan integreres med de bedste eksisterende analyse- og forretningsløsninger og udvides med fremtidige innovative løsninger.

Goyada - Gavekort

Goyada er eksperter inden for smarte løsninger til salg af gavekort og andre værdibeviser. Løsningen udvikles, så den passer til lige netop din virksomhed. Deres system er certificeret i henhold til PCI-DSS.

Danske Spil - Lotto og andre spil

Danske Spil er hele Danmarks spilselskab.

Smartbox - Oplevelsesgaver

Smartbox ønsker at tilbyde de bedste oplevelsesgaver uanset om du køber til en du holder af, eller om det er dig selv der skal forkæles. De finder hele tiden nye partnere, så der altid er et opdateret udvalg at vælge fra.

Storebox - Digitale kvitteringer

Storebox er Nordens største leverandør af digitale kvitteringsløsninger med kontorer i København, Stockholm og Oslo.

Interesseret i at høre mere? Få mere info om, hvordan ViKING Commerce kan hjælpe dig med at optimere din forretning til kundernes nyeste krav, ønsker og adfærd.