Loading...

360° omnichannel

Offer your customers a consistent buying experience
Home / 360° omnichannel

Hvorfor omnichannel? Forbrugernes indkøbsvaner har ændret sig i takt med den digitale udvikling, som rummer mange muligheder for at skabe sammenhængende kundeoplevelser på tværs af salgskanaler. Det stiller krav til butikken om at møde kunden ensartet og intelligent på flere forskellige platforme.

Én logik på alle salgskanaler

ECOMMERCE

In Store Self Order

Mobile Shop

Mobile Self Scan

Mobile POS

Self Scan

Traditionel POS

Integration til dine systemer ViKING Commerce er integreret med en lang række løsninger, således at dine data bliver transparente til alle formål.

ERP

Få information direkte i en ERP-løsning og skab beslutningsgrundlag i realtid.

Cash Management

Gør betalingerne smidige med integration til et cash management-system.

Plus mange flere

Gør forretningen endnu mere attraktiv med integration til et udvalg af mange flere systemer.

Der har altid været forskel på kunderne og deres indkøbsvaner, men vi har ikke kendt dem før, det gør vi nu, og derfor kan vi anerkende dem via individuel service, der svarer til, hvem de er, og hvor værdifulde de er for os.
Lasse Gubbertsen, loyality & online manager, Dagrofa

Vi har store forventninger til, at omni channel POS løsningen fra Bording data vil være med til at fuldende den samlede IT understøttelse til vores Omni channel strategi, hvor Club Matas er omdrejningspunktet. I den sammenhæng er det vigtigt for os med en partner vi forventer forstår denne ambition og som vi tror vil kunne udvikle løsningen sammen med os i et retail marked i rivende udvikling
Thomas Grane, CIO, Matas

Bording Data er en værdifuld samarbejdspartner, som vi ved hvad står for, også når der opstår hastesager. Vi er yderst tilfredse med hele forløbet omkring POS-systemet til Carl’s Jr. og den efterfølgende supportmodel for løsningen.

Jens Freiberg, Group Director, IT Business Support, Dansk Supermarked

Interesseret i at høre mere? Få mere info om, hvordan ViKING Commerce kan hjælpe dig med at optimere din forretning til kundernes nyeste krav, ønsker og adfærd.