Loading...

POS restaurationsløsning til Carl’s JR

Home / POS restaurationsløsning til Carl’s JR

Branche: Hospitality – F&B
Løsning: ViKING Commerce
Restauranter i DK: 6
Medarbejdere: 120
Gæster: 2.700/dag (gns/mdr)

Carl’s Jr. historien

Carl’s Jr. i Danmark fik ny point-of-sale (POS) løsning, der nemt og fleksibelt integrerer med deres øvrige systemer. Systemet er præcist tilpasset restaurationsbranchen og de specielle behov, branchen har.

Kunden

Den anerkendte amerikanske burgerrestaurant Carl’s Jr. åbnede første restaurant i Danmark i 2013 med Dansk Supermarked som franchisetager. Den amerikanske burgerrestaurant er kendt som det ultimative sted for burgerentusiaster. I dag er der mere end 1200 Carl’s Jr. restauranter på verdensplan.

Udfordringen

Carl’s Jr. manglede en POS-løsning, der integrerede til SAP, så de kunne fjerne flere manuelle processer og få et fuldt overblik over deres salg og produktion. De havde også brug for en god samarbejdspartner, der kunne levere hurtig og effektiv support.

Løsningen

Bording Data tilrettede i samarbejde med Carl’s Jr. ViKING Commerce, som er den samme point-of-sale løsning, som allerede kører hos Dansk Supermarked. På den måde fik de en POS løsning, der opfyldte branchens krav og behov og samtidig er fuldt integreret med SAP.

Resultater

Carl’s Jr. har nu adgang til detaljeret data omkring salg og produktion i hver restaurant, således at de bedre kan optimere lager og ressourcer, så det passer til efterspørgslen. Alt i alt har løsningen gjort det muligt at vækste hurtigere end tidligere.

Medarbejderne er blevet mere effektive, og det har betydet, at vores gennemsnitssalg er steget markant, siden vi rullede ViKING Commerce ud.

Sima Jepsen, District Manager, Carl’s Jr.

Interesseret i at høre mere?

Få mere info om, hvordan ViKING Commerce kan hjælpe dig med at optimere din forretning til kundernes nyeste krav, ønsker og adfærd.